Ling Fluent: Methode om talen te leren Werkt het? Waar te koop, meningen?

Als je zo ver bent gekomen, is dat omdat je zeker op zoek bent naar een echt effectieve manier om een ​​vreemde taal te leren, of heb ik het mis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Nu is het mogelijk om effectief de taal te leren die u altijd al wilde hebben. Ongeacht uw leeftijd, studieniveau of welke ervaring u met talen hebt, kunt u nu leren communiceren met die taal die u graag kent.

Er zal geen belemmering zijn dankzij Ling Fluent, staat niets u in de weg om in welke taal dan ook te spreken, schrijven of lezen. De leereenheden in deze methode zijn zo ontworpen dat het leren gemakkelijker is, de prestaties dienovereenkomstig toenemen en het geheugen uitgebreid wordt getraind.

Nu kopen!

Lees verder en ontdek hoe deze leermethode voor elke taal werkt. www.LingFuent.com

Wat is Ling Fuent?

Ling Fluent is een methode die bedoeld is voor iedereen die op de snelste en meest efficiënte manier een vreemde taal wil leren. Tegenwoordig zijn er al duizenden mensen geregistreerd bij de dienst en leren ze snel de taal die ze altijd al hebben gewild. Leeftijd doet er niet toe, omdat beide tieners verschillende talen kunnen leren, net als een oudere die meer wil leren. Daarom is de methode geschikt voor iedereen die gewoon geïnteresseerd is in andere talen.

Waar te krijgen Ling Fluent?

Momenteel krijgt u toegang tot de oorspronkelijke methode van Ling Fluent het is alleen mogelijk met de maker ervan. Apple-gebruikers zullen het programma niet vinden in de App Store omdat er geen applicatie wordt gedownload. Ling Fluent Het werkt alleen via een platform dat toegankelijk is via de normale internetbrowser. Om in te loggen en toegang te krijgen, moet u het programma gaan gebruiken. Meer details, ga naar de officiële site van Ling Fluent: www.LingFuent.com

Wat is de prijs van Ling Fluent?

Het programma is gebaseerd op een lidmaatschap dat verschillende niveaus bevat, dat wil zeggen (Basic, Basic Pro of VIP) het wordt geactiveerd voor zes of twaalf maanden. En slechts voor één taal. Iedereen die in meerdere talen zijn weg wil vinden via Ling Fluent U kunt het doen via verschillende plannen en betalingen. De prijzen zijn gedifferentieerd, u kunt beginnen en succesvol beginnen te worden met het basispakket, dit is het meest economische maar zeer effectieve. Klik hier voor meer informatie:

Hoe werkt het Ling Fluent?

Op het eerste gezicht is bekend dat het programma een betrouwbare indruk heeft. Als u weet hoe het materiaal werkt en waarvoor het bedoeld is, kunt u gemakkelijk beginnen met het leren van woordenschat en vooral passief begrip. Ook de website van de fabrikant maakt een betrouwbare indruk. Het legt precies uit hoe en waarom deze methode werkt, hoe de hersenen worden gestimuleerd om te leren en voor wie dit leerprogramma geschikt is. Het platform Ling Fluent is bedoeld voor mensen die taalvaardigheid willen leren, uitbreiden of op zijn minst willen behouden. Met Ling Fluent Je hebt de basiskennis en vaardigheden om met de vreemde taal te beginnen op elk niveau en met veel motivatie. www.LingFuent.com

Voordelen van de methode

  • Je leert 1 maand, en niet jaren.
  • Je vergeet jezelf moe en verveeld te “broeden” met woorden en vervoegingen, wat sowieso uitstekende resultaten oplevert.
  • Een half uur per dag studeren geeft hetzelfde effect als een hele maand op een taalschool.
  • Je gebruikt meerdere zintuigen tegelijkertijd, dus je leert 5 keer sneller dan in de klas – je assimileert tot wel 200 nieuwe woorden en zinnen per dag voor altijd.
  • Je raakt niet gestrest, omdat niemand je beoordeelt of je uitlacht als je een fout maakt.
  • Je geniet van elke les, je verveelt je niet en je beheerst de taal zo gemakkelijk dat je meteen de volgende wilt leren.
  • U bespaart veel geld, in plaats van het te verspillen aan een ondoelmatige cursus!

Nu kopen!

Wat is het doel van de leermethode?

Ling Fluent streeft ernaar om het eerste gebruik van de vreemde taal na enkele weken mogelijk te maken. Als je de instructies van de maker volgt en elke dag ongeveer 30 minuten of beter met het programma werkt, zul je het zeker kunnen doen. De toepassing vereist echter concentratie, omdat het niet zo eenvoudig is om woorden op schrift en in taal te onthouden. Veel herhalingen zijn nodig om motivatieproblemen ook na een tijdje te laten ontstaan. Dit zijn volledig natuurlijke bijwerkingen die alle taalleerders kennen. Er is wat discipline en een vast doel voor nodig om het programma te voltooien.

Waar is het voor Ling Fluent?

Het leersysteem van Ling Fluent is gebaseerd op kennis van neurolinguïstiek: in de afgelopen twee decennia hebben hersenonderzoekers enorme vooruitgang geboekt bij het begrijpen van hoe de hersenen werken. Ervan uitgaande dat de linkerhersenhelft primair voor linguïstische en creatieve velden is en de rechterhelft voor wiskundige en logische processen en dat de set weinig overlap vertoont, weten we nu dat dit fundamenteel onjuist is.

Afzonderlijke taalgebieden worden voornamelijk in de rechter hersenhelft verwerkt: bijvoorbeeld grafische weergaven, schrijven en grammatica. Integendeel, alles wat met klanken en de akoestische weergave van taal te maken heeft, zit in de linker hersenhelft. Omdat een letter of een combinatie van letters in de meeste talen een geluid vertegenwoordigt, moeten de hersenhelften samenwerken om de taal te leren. Als neurolinguïst was de Deense initiatiefnemer van Ling Fluent merkte op dat de meeste materialen voor het leren van talen hier geen rekening mee houden en dat de taal niet in een netwerk is opgenomen, maar lineair communiceert. www.LingFuent.com

Hoe wordt de methode gebruikt?

Ling Fluent het is gemakkelijk te gebruiken in de praktijktest. Het platform is eenvoudig in gebruik. Mensen die dagelijks computers, tablets en smartphones gebruiken, zullen weinig problemen hebben met de bediening. Het programma is dun genoeg om zonder instructies te kunnen werken; tenslotte worden alleen de respectievelijke indexkaarten geladen.

De fabrikant zegt dat een half uur werken met de taal voldoende is om deze na vier weken meer of vloeiend onder de knie te krijgen. Dit is veel minder tijd dan een traditioneel taalboek vereist, en vier weken is een korte periode. Het wonder van het leren van talen is mogelijk omdat het programma eigenlijk alleen de belangrijkste en meest voorkomende woorden en zinnen bevat en gebaseerd is op pure memorisatie. Men kan geen spirituele vluchten van fantasievolle en diepgaande filosofische discussies verwachten. Ling Fluent hij wil je gewoon aanmoedigen om te onthouden.

gebruiker reviews

Ze doen het allemaal! Ik ben al mijn jaren oud en in eerste instantie was ik bang om dit platform niet te kunnen gebruiken. Wat een onzin, want het is makkelijk! Je hoeft maar een paar klikken te maken. Hij studeerde als hij in de bus reed, in de rij stond om naar de dokter te gaan of in de tuin uitrustte. En het werkte, want na 4 weken spreek ik al behoorlijk vloeiend Engels. Het was zo eenvoudig dat ik het aan al mijn vrienden heb aanbevolen en ze hebben het allemaal geleerd! Dus deze nieuwe technologieën zijn het waard om op te vertrouwen.

María Zavala, 42 jaar oud

Ik heb lang gevochten om promotie te krijgen. Ik werd boos toen ze jongere mensen promootten en het werk dat ik doe interesseerde niemand. De baas vroeg me vloeiend Engels te spreken, omdat het bedrijf groeide en we contacten in het buitenland begonnen te krijgen. Ik besloot snel te handelen. Ik schreef me in voor een intensieve cursus, maar daar leed ik gewoon. Alleen Ling Fluent het hielp me. Na 3 weken leren kon ik mijn baas vloeiend Engels laten zien. Hij viel bijna flauw van de schok! Ik heb loonsverhoging en promotie gekregen – ik leid mijn team en heb contact met klanten in de Verenigde Staten. Het is waar, talen zijn essentieel als je goed wilt winnen. Ik ben momenteel Duits aan het leren en ben van plan Frans te leren.

María Méndez, 39 jaar oud

Ik ga het niet ontkennen, ik heb nooit van studeren gehouden, ik had slechte cijfers op school. Twintig jaar geleden ging ik naar Italië om mijn brood te verdienen. En gedurende die 20 jaar heb ik maar een paar basiszinnen geleerd. Ten slotte begon mijn vrouw me te vertellen dat het jammer was dat ik de taal na zoveel jaren niet kende, en ze stelde voor Ling Fluent. Ik lachte haar uit, maar ze gaf niet op. Dus ik probeerde het en was verbaasd over hoeveel ik het leuk vond om te leren. Ik beheerste het Italiaans snel en gemakkelijk. Het is jammer dat het dat nu pas heeft gedaan!

Sergio Ramos, 49 jaar oud

Onze conclusie

Ling Fluent de moeite waard. Het platform erachter is ontwikkeld door een specialist die niet alleen een absolute expert is op het gebied van hersenvriendelijk leren als neurolinguïst, maar ook voldoende ervaring heeft met het leren van talen als meertalig persoon. Daarom kan worden aangenomen dat Ling Fluent doet echt wat de specialist belooft: het indexkaartsysteem reproduceert op betrouwbare wijze de juiste taalkundige inhoud die zo is voorbereid dat memoriseren gemakkelijk is. En bediening via smartphone of tablet is voor de meeste mensen leuk genoeg.

Verder, Ling Fluent gebruikt veel meer talen dan andere programma’s van dit type. Er is veel op de markt met Duits, Engels, Frans, Italiaans en misschien zelfs Spaans. Ling Fluent biedt ook Nederlands, Zweeds en Noors aan. Dit is relatief zeldzaam en vergroot de doelgroep van het platform enorm. Russisch is ook beschikbaar. www.LingFuent.com

Nu kopen!

Veel voorkomende vragen

Waar Ling Fluente kopen of openen?

Momenteel, Ling Fluent het is alleen beschikbaar op de officiële site. Ling Fluent Het werkt via een platform dat toegankelijk is via de normale internetbrowser. www.LingFuent.com

Wat is de prijs van Ling Fluente?

Het programma is gebaseerd op een gelaagd lidmaatschap (Basic, Basic Pro of VIP) geactiveerd voor zes of twaalf maanden. De prijs is afhankelijk van het geselecteerde lidmaatschap.

Wordt het verkocht op Amazon?

Nee, alleen de lidmaatschapsopties kunnen worden verkregen via de officiële website van Ling Fluent. www.LingFuent.com

Hoe de originele methode te krijgen?

De oorspronkelijke methode is alleen toegankelijk via de officiële site.