XtraSize-pillen Prijs, waar te kopen, werkt het?

Als je je zorgen maakt over de grootte van je penis, ben je misschien geïnteresseerd in natuurlijke oplossingen om de grootte en de omtrek te vergroten. In plaats van te kiezen voor een drastische en potentieel gevaarlijke methode (zoals een operatie), is er een krachtig voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten waarmee u langduriger geslachtsgemeenschap kunt hebben. We hebben het over StraSize-pillen.

9Expert Score
evaluatie

prijs
9
effectiviteit
9
Product samenstelling
9
Gebruikers beoordelingen
9

Ontvang XtraSize met 50% korting – www.XtraSize.nl

Wat is XtraSize?

Xtrasize is een natuurlijke formule waarvan gebruikers die er gebruik van hebben gemaakt beweren dat het de veiligste manier is voor alle volwassen mannen om hun penis te vergroten, ongeacht hun leeftijd. Xtrasize, is een natuurlijk voedingssupplement voor mannelijke versterking, maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die de penis aanzienlijk vergroten.

Xtrasize kan de penis vergroten door de bloedtoevoer naar de penis te vergemakkelijken en te vergroten. Het is de beste natuurlijke versterker en, volgens de makers, hoeven gebruikers hun levensstijl en gedrag niet te veranderen. Bovendien kunnen mensen die roken, mensen die alcohol drinken of zelfs degenen die zijn voorgeschreven, het product veilig in hun leven opnemen.

Waar Xtrasize kopen?

Weet dat het product niet beschikbaar is voor verkoop in winkels zoals Amazon, eBay, AliExpress of in apotheken. Als u wilt weten waar u dit product kunt kopen, weet dan dat u dit alleen kunt doen via de officiële website van de fabrikant. U kunt gaan door hier te klikken. www.xtrasize.nl

Product prijs

Xtrasize is met 50% korting. We raden je aan je te haasten voordat de prijs en promotie zijn afgelopen. Krijg hier uw korting: www.xtrasize.nl

Hoe het werkt

Het mannelijke geslachtsorgaan bestaat uit twee delen of delen, dat wil zeggen het lange en het bovenste gedeelte. Het lange deel is verantwoordelijk voor een erectie en wordt de corpora cavernosa genoemd. Het is een sponsachtig weefsel dat de bloedstroom kanaliseert.

Ontvang XtraSize met 50% korting – www.XtraSize.nl

Als dit holle lichaam voldoende bloed ontvangt, vult het zich en levert het bloed aan de hele penis. De penis wordt rechtop en hard. De reden waarom je geslachtsorgaan even groot blijft, is omdat de corpora cavernosa geen bloed bevat.

De enige manier om de grootte van het mannelijke geslachtsorgaan te vergroten is door de bloedtoevoer naar de penis te vergroten, zelfs als het holle lichaam vol bloed is. Wanneer bloed in de penis wordt geduwd, breekt het de cellen en verandert het van grootte. Deze nieuwe dimensies tonen een grotere penis.

Gewoonlijk werkt elke mannelijke enhancer door het verkrijgen en onderhouden van een erectie te vergemakkelijken. Ze gebruiken ingrediënten die het libido aanzienlijk versterken of de bloedvaten verbreden of een combinatie van beide methoden.

De Xtrasize-pil is ontworpen om dezelfde fonzionamento-techniek te gebruiken. Natuurlijke ingrediënten worden geselecteerd om effectief te zijn bij het verbeteren van de seksuele gezondheid van de mens. Ze werken specifiek op het expandeerbare erectiele weefsel, dat overal in uw penis wordt aangetroffen. Het uitzetbare erectiele weefsel vult zich met bloed elke keer dat u een erectie heeft.

U kunt er zeker van zijn dat het product werkt door de bloedtoevoer naar de penis te verbeteren en tegelijkertijd de gezondheid en absorptie van omliggende weefsels te verbeteren. Dit is vooral handig voor je penis. 

Voordelen van het gebruik van Xtrasize

 • Een toename van de grootte van uw erecties.
 • Voeg maximaal drie centimeter toe aan de penisgrootte.
 • Xtrasize is volledig veilig gebleken.
 • Verbeter de dikte van uw penis.
 • Vergroot zelfvertrouwen en zelfrespect.
 • Verhoog uw seksuele prestaties in het algemeen.
 • Het bestaat voornamelijk uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten.
 • De officiële website toont getuigenissen.
 • Verhoogt seksueel verlangen naar een betere seksuele functie.
 • Fabrikanten beweren dat het klinisch bewezen is dat Xtrasize werkt.
 • Ze garanderen resultaten.

Ontvang XtraSize met 50% korting – www.XtraSize.nl

Xtrasize samenstelling

Voordat u de effecten van Xtrasize op de penisvergroting (en de behandeling van mannelijke impotentie) waarneemt, is het belangrijk om de samenstelling ervan te overwegen. Dit voedingssupplement bevat alleen plantenextracten en natuurlijke actieve ingrediënten waarvan de effectiviteit is bewezen door onafhankelijke wetenschappelijke studies. www.xtrasize.nl

Tribulus Terrestris: deze plant die voornamelijk in Afrika en Azië groeit, wordt al honderden jaren in de traditionele geneeskunde gebruikt. Het is vooral bekend voor het verhogen van het libido en maakt het daarom mogelijk om erectiele functies te verbeteren en het viriele orgaan groter te maken. Door uw testosteronspiegel (geslachtshormoon gekoppeld aan mannelijkheid) te verhogen, helpt tribulus terrestris u ook de grootte van uw penis te vergroten.

Macawortel: dit natuurlijke ingrediënt, dat vooral in Latijns-Amerika groeit, fungeert ook als een krachtig afrodisiacum. En het helpt om erecties langer te houden. Het vecht ook tegen voortijdige ejaculatie, door de bloedcirculatie te verbeteren. Bovendien is het dit laatste effect dat u zal helpen uw penis te vergroten.

Saw Palmetto: deze natuurlijke plant verhoogt niet alleen het seksuele verlangen en de opwinding. Het vergroot ook de grootte van de penis. Het vermindert ook uw slechte cholesterolwaarden en helpt het risico op urineweginfecties te beperken.

L-arginine: dit aminozuur verbetert niet alleen de bloedcirculatie (en bestrijdt daarom erectiestoornissen). Het helpt ook om meerdere centimeters groot en omtrek van uw penis te worden.

Deze natuurlijke ingrediënten worden al vele jaren gebruikt en hebben hun effectiviteit bewezen. Met deze eerder gebruikte ingrediënten garandeert de pil u een aangenamer seksleven.

Bijwerkingen en contra-indicaties

De pillen kunnen een grote hulp zijn bij het bevorderen van de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen. Een verhoogde bloedstroom kan erectiestoornissen of impotentie helpen genezen. Omdat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, veroorzaakt het geen bijwerkingen of nadelige schade aan uw gezondheid. www.xtrasize.nl

Omdat het product een volledig natuurlijk supplement is, stelt de fabrikant dat er geen bijwerkingen zijn waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Dit is goed nieuws, want het staat garant voor ongecompliceerde resultaten. 

Wijze van gebruik

In theorie zou u één tablet per dag moeten nemen! Het is beter om het direct na het ontbijt in te nemen. Je kunt flexibel zijn over het weer, maar voor sommige zichtbare resultaten is het beter om ze op deze manier te nemen.

 • Neem elke ochtend voor het ontbijt 1 tablet op een lege maag met een glas water.
 • Het nemen van 1 pil een half uur voordat je seks hebt, kan de prestaties helpen verbeteren, zoals aangegeven op de site.
 • Eén doos is gelijk aan 2 maanden behandeling.
 • Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om de behandeling ten minste 90 dagen voort te zetten en de therapie voort te zetten met 3-4 dozen.

Meningen van gebruikers

Slechts een dag later nam ik de pil en realiseerde ik me dat ik meer energie en weerstand in bed had. Hetzelfde is mij niet overkomen als ik op dit moment een drankje of supplement drink. De tweede dag kon ik me veel beter voelen dan de eerste. Ik hoefde niet verder te zoeken, met Xtrasize was ik overtuigd en tevreden, omdat het me in een paar dagen alles gaf waar ik lang naar op zoek was, ik was in een betere stemming en ik verliet mijn vrouw net zo tevreden als toen we meer dan 20 jaar geleden trouwden .

Daniel Restepo 54 jaar oud

Een vriend vertelde me dat hij dit supplement aan zijn leven had toegevoegd dat zijn intieme leven had verbeterd, in het begin aarzelde ik om ze te proberen, omdat hij eerder had geprobeerd seksuele supplementen te gebruiken en ze niet voor mij hadden gewerkt. Nu ben ik blij en zeer tevreden dat ik naar mijn vriend heb geluisterd, want na het starten van dit supplement verbeterde mijn seksuele leven met mijn vrouw, nu herleven we elke nacht de passie die we hadden toen we onze relatie begonnen.

Salvador Martinez 44 jaar oud

Onze conclusie

Xtrasize werkt op libido, erectiekwaliteit en vergroting van het mannelijke seksuele lid. Met de actieve ingrediënten in XtraSize kun je je seks verlengen en met name 1,5 cm hoog worden. Wat de omtrek betreft, deze zou met 5% toenemen voor elke behandelingsmaand. www.xtrasize.nl

Om de effecten ervan te observeren en uw penis te vergroten, is het belangrijk om de door de fabrikant aanbevolen dosis te volgen. Het bestaat uit het nemen van één tablet per dag, bij voorkeur in de ochtend. Slik het in met een vol glas water.

Als u vergeet een XtraSize-capsule in te nemen, doe dit dan zodra u eraan denkt. En als een dag is verstreken, sla dan de gemiste dosis Xtrasize over en ga verder met uw behandeling.

Ontvang XtraSize met 50% korting – www.XtraSize.nl

Veelgestelde vragen

Waar Xtrasize kopen?

Xtrasize is alleen beschikbaar voor verkoop via de officiële site van de fabrikant. www.xtrasize.nl

Hoeveel kost Xtrasize?

Om de prijs van Xtrasize te kennen, gaat u rechtstreeks naar de officiële website door op deze link te klikken: www.xtrasize.nl

Kun je het product in de apotheek kopen?

Nee, Xtrasize is niet te koop in apotheken of winkels zoals AliExpress,

Wordt het verkocht in Amazonewinkels?

U kunt een Xtrasize-achtig product vinden, maar u zult nooit het originele product in Amazon kunnen vinden, bovendien zult u een duurder product vinden en niet de verwachte resultaten ontvangen

Hoe kan ik de aankoop van het originele product garanderen?

Om de aankoop van dit product te garanderen, kunt u dit alleen doen door het origineel te kopen via de officiële website.